Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیرجند - ایرنا - فرماندار درمیان گفت: نظارت بر احداث واحدهای مسکونی شهرستان در راستای استحکام و ایمنی بیشتر در برابر حوادث بخصوص زلزله افزایش یابد.

به گزارش ایرنا محمد بشیری زاده روز پنجشنبه در شورای مدیریت بحران شهرستان افزود: در حال حاضر بیشتر واحدهای روستایی شهرستان فاقد استحکام است که مردم می توانند برای بازسازی این واحد ها برای دریافت تسهیلات 20 میلیون تومانی با نرخ 5 درصد به بنیاد مسکن شهرستان مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه درمیان از شهرستان های زلزله خیز خراسان جنوبی است، گفت: خانه های فاقد استحکام و خشت و گلی بیشتر آسیب را در حوادث می بینند که با مقاوم سازی این واحدها شاهد کمترین تلفات جانی و مالی در زمان وقوع بلایای طبیعی خواهیم بود.
وی افزود: در برنامه ایمن سازی در برابر زلزله، ایمنی ساختمانها و تمامی بناها از اولویت و اهمیت بسیار زیادی برخوردار است چرا که بناها به هنگام وقوع زلزله های شدید در صورت عدم استحکام و مقاومت لازم آسیب می بینند و به ساکنین آنها صدمه جانی وارد می شود.
فرماندار درمیان بیان کرد: جلسه مدیریت بحران شهرستان باید به موقع و به منظور نیاز سنجی دستگاه های عضو ستاد مدیریت بحران و آمادگی کامل آنها برای خدمات رسانی به مردم در مواقع ضروری برگزار شود.
بشیری زاده با بیان اینکه همه دستگاههای اجرایی می بایست از قبل برای مقابله با حوادث احتمالی برنامه ریزی کنند و با یکدیگر تعامل و همکاری داشته باشند تا در هنگام بروز حوادث بتوانند در کم ترین زمان ممکن بحران را مدیریت کنند، اظهار کرد: دستگاه های امدادی شهرستان تجهیزات خود را بخصوص در فصل سرما کنترل و بروز کنند.
وی با اشاره به برنامه محوری هفته ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات طبیعی هم گفت: در هر سه بخش (مرکزی، قهستان و گزیک) شهرستان مانور زلزله زلزله در این هفته برای سنجش آمادگی دستگاههای امدادی در زمان بحران برگزار خواهد شد.
شهرستان درمیان با 57 هزار نفر جمعیت و پنج هزار و 797 کیلومتر مربع وسعت از شمال به شهرستان قاینات از جنوب به شهرستان سربیشه و از غرب به شهرستان بیرجند و شرق آن به طول 70 کیلومتر با افغانستان مرز مشترک دارد.
شهر اسدیه مرکز شهرستان مرزی درمیان در 105 کیلومتری شرق بیرجند قرار دارد.
سایت ایرنا خراسان جنوبی: www.irna.ir/skhorasan
کانال تلگرام: irnabirjand@
*7556*6054*خبرنگار- حکیمه مصطفایی* انتشار- مریم پنجابی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۸۲۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید بارش‌های بهاری در آسمان مازندران

به گزارش جام جم آنلاین مازندران،احمد اسدی معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی مازندران درباره وضعیت جوی آسمان مازندران اظهار کرد: براساس نقشه‌های هواشناسی از ظهر چهارشنبه تا ظهر پنج‌شنبه با تقویت سامانه بارشی بارندگی در استان گسترش پیدا می‌کند. وی با بیان اینکه این سامانه کل استان را فرامی‌گیرد، افزود: کاهش دید، صاعقه، لغزندگی، ریزش سنگ و اختلال تردد در جاده‌ها و محورهای کوهستانی، آب‌گرفتگی معابر و افزایش حجم آب رودخانه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها از مخاطرات این سامانه بارشی محسوب می‌شود‌.معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی مازندران با اعلام اینکه از بعدازظهر پنج‌شنبه از ناپایداری آسمان استان کاسته می‌شود، اضافه کرد: طی روزهای جمعه تا یک‌شنبه شاهد جوی پایدار همراه با افزایش دما در استان هستیم که این افزایش دما در روزهای آینده محسوس خواهد بود.حسینعلی محمدی مدیرکل مدیریت بحران مازندران نیز گفت: باتوجه به شدت بارش‌ها، احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها، آب‌گرفتگی معابر و افزایش حجم آب رودخانه‌ها بر پرهیز از اسکان درحاشیه رودخانه‌ها و بستر مسیل‌ها و مناطق مرتفع تاکید شد. وی با تاکید بر پرهیز از برپایی چادر و اقامت در فضا‌های باز استان مازندران، افزود: در این مدت کوهنوردان و طبیعت گردان از صعود به ارتفاعات و مناطق کوهستانی استان خودداری کنند.مدیرکل مدیریت بحران مازندران به مواج شدن دریای خزر اشاره کرد و گفت: دامداران هم دام‌های خود را به دور از حاشیه رودخانه‌ها، دهانه مسیل‌ها، نقاط مرتفع، فضای باز و به مناطق امن هدایت کنند.مدیرکل مدیریت بحران مازندران با اعلام اینکه نیرو‌های خدماتی و امدادی با تجهیزات آماده خدمات‌رسانی در صورت وقوع سیلاب احتمالی هستند، تصریح کرد: صاحبان سالن‌های پرورش گل و گیاه و پرورش دام و طیور نسبت به انجام تدابیر و اقدام احتیاطی لازم اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • آماده باش دستگاه‌ های عضو ستاد مدیریت بحران فومن
  • آخرین وضعیت خسارت‌های توفان شب گذشته خراسان رضوی
  • سهمیه آرد نانوایی های تالش افزایش یابد
  • زیرکوه زیر بار دو هزار میلیارد خسارت سیل/جبران با اجرای ۲۷ مصوبه
  • تشدید بارش‌های بهاری در آسمان مازندران
  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • اجرای طرح آبخیزداری موجب مهار سیلاب شد
  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • مدیریت بحران اردبیل در آماده باش کامل
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد